Tot mai mulți clujeni se vaccinează

Numărul ridicat de infectări cu coronavirus, dar și cel al deceselor, îi sperie pe clujeni, astfel că tot mai mulți se vaccinează.

Rata de vaccinare a ajuns la 56%, și este, probabil, cea mai mare din România, la ora actuală, spune primarul Emil Boc, care mai menționează că municipalitatea sprijină și menține deschise toate centrele de vaccinare.

Rata de vaccinare a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din România. Felicitări, dragi clujeni! O rată mai mare de vaccinare înseamnă mai puține persoane la terapie intensivă, mai puține decese și o reducere a presiunii pe sistemul medical. Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare. Primăria sprijină și menține deschise toate centrele de vaccinare. Va rugăm, dragi clujeni, să continuați vaccinarea”, a spus Emil Boc.

Conform datelor, în perioada 18-21 octombrie, 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8307 cu prima doză.

„Responsabilitatea comunității clujene de a-i proteja pe cei din jur și de a reduce riscul de răspândire a virusului este clară. Tendința procesului de vaccinare la nivel local este într-o continuă creștere. Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, (n.red cea care a trecut) la nivelul municipiului, acoperirea vaccinală cu două doze este de 50%. Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!”, a mai declarat primarul.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut