Tone de combustibil furat din locomotivele unei societăți de transport feroviar

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au efectuat, sâmbătă, 14 percheziții domiciliare la persoane bănuite de sustragere de combustibil din locomotivele unei societăți naționale de transport feroviar. Grupul infracțional ar fi desfășurat activitățile ilicite în decursul anului 2021.

Potrivit IPJ Cluj, în urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 3,5 tone de combustibil, 200 de litri de ulei de motor, 850 de recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale.

Au fost puse în executare 7 mandate de aducere.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate al polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale. De asemeni, la activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și  specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut