Tineri, reținuți pentru furt calificat

Polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca – Compartimentul de Investigații Criminale au dispus reținerea a doi tineri, de 27 și 18 ani, cu ocazia cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

„Cercetările polițiștilor au relevat că în noaptea de 10/11 martie a.c., prin forțarea sistemului de închidere a unui autoturism parcat pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, tânărul de 18 ani ar fi sustras din interiorul acestuia un laptop, o stație control de lumini, o geantă cu unelte și un portmoneu ce conținea acte și carduri. De asemenea, din verificări a reieși că, ulterior, tânărul de 27 de ani ar fi efectuat, cu cele două carduri bancare sustrase, mai multe tranzacții financiare în mod fraudulos” – informează IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, tinerii au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind conduși și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut