Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca, jefuit de persoane necunoscute

Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, în cursul nopţii de duminică spre luni, în clădirea Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca, de unde au furat bani, dintr-un fişet metalic.

„La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 06.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizată pătrunderea unor persoane într-o clădire destinată spectacolelor culturale din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, alături de poliţişti criminalişti, iar din verificările preliminare efectuate la faţa locului a reieşit faptul că în intervalul orar 02.30 – 03.00, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în interiorul clădirii, fiind sustrasă o sumă de bani dintr-un fişet metalic”, se arată într-o informare trimisă luni de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, au fost demarate cercetări pentru a se stabili valoarea prejudiciului, existenţa altor bunuri sustrase, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut