Teatru pentru cei mici | Teatrul Puck, prezent la Untold

*sâmbătă, 6 august, ora 17.00*

În cadrul festivalului Untold, ediția a 8-a care debutează la Cluj în data de 4 august, artiștii Teatrului de Păpuși Puck au pregătit un program dedicat celor mai mici dintre spectatori.

Aceştia vor avea ocazia să revadă spectacolul Cenușăreasa după Frații Grimm, în regia Monei Marian, o producție în care viziunea regizorală are la bază contrastul volumelor, marionetele și actorii performând împreună. Piesa include și o serie de elemente din genul Comedia dell’Arte, care conferă o notă comică poveștii. Ilustrația muzicală cuprinde pasaje clasice și preclasice, interpretate live de către actorii păpușari.

În distribuția spectacolului, actorii: Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie. Scenariul îi aparține lui Alex Căprariu, păpușile – Virgil Svințiu, decoruri – Epaminoda Tiotiu, ilustrația muzicală- Corina Sîrbu.

Spectacolul va fi susținut în limba română, iar vârsta minimă recomandată pentru vizionare este de 4 ani. Reprezentația va avea loc la standul Consiliului Județean Cluj, amenajat în Parcul Central, situat în zona scenei Daydreaming în cadrul Untold.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut