Tânăr din Gherla, reținut pentru tâlhărie calificată

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale au reținut un tânăr de 19 ani, din municipiul Gherla, bănuit de tâlhărie și tâlhărie calificată.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 1 martie a.c., în jurul orei 12:15, aflându-se în zona Pieței Mihai Viteazu din municipiul Cluj-Napoca, acesta ar fi refuzat să restituie un telefon mobil unui tânăr de 15, amenințându-l cu acte de violență. Ulterior, în jurul orei 13:30, aflându-se pe strada Ion Popescu Voitești, cel în cauză cauză ar mai fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani de la alți doi tineri, de 14 ani, prin amenințarea cu acte de violență și cu ajutorul unui obiect contondent, de față la săvârșirea faptelor aflându-se și tânărul de 15 ani, care îl urmărise până în respectiva locație. Activitățile investigativ operative demarate în cauză au condus la identificarea persoanei bănuite de activitatea infracțională, iar în baza semnalmentelor furnizate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca l-au depistat pe acesta la data de 3 martie a.c” – informează IPJ Cluj.

Tânărul de 22 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore în baza probatoriului administrat, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de vineri, 4 martie, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut