Tânăr de 15 ani, arestat preventiv, pentru furt

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au identificat un tânăr de 15 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Potrivit IPJ Cluj, în urma activităților de cercetare efectuate s-a stabilit că în perioada 13 – 16 martie acesta ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei grădinițe din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv o stație de călcat, un aspirator, un blender, un robot de bucătărie, o centrală termică, un feliator, mai multe cratițe din inox, dar și două truse de unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. În urma activităților investigativ-operative s-a stabilit și că, la data de 16 aprilie a.c., acesta ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc.

Având în vedere faptul că tânărul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă schimbarea măsurii preventive. Astfel, tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile – precizează sursa citată.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut