Tânăr accidentat grav, la tăiat de lemne

Un tânăr de 21 care se afla într-o zonă împădurită, în apropierea localității Așchileu Mare, a fost lovit de crengile unui arbore, rezultând rănirea acestuia.

„La fața locului s-au deplasat echipaje medicale care i-au acordat îngrijirile necesare, fiind ulterior transportat la spital”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD au intervenit ca urmare a accidentării grave a tânărului, care efectua lucrări într-o zonă împădurită. „Evenimentul s-a produs în jurul orei 11,00, iar în momentul sosirii echipajului elicopterului SMURD la locul accidentului, tânărul era în comă şi prezenta traumatisme grave în zona capului. S-a reuşit stabilizarea stării acestuia de către echipajele medicale ale SAJ şi elicopterului SMURD, fiind apoi transferat în ambulanţă, cu sprijinul pompierilor, şi transportat către Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca”, informează ISU Cluj.

În prezent se efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *