Studiu de organizare a serviciilor medicale pentru Spitalul Pediatric Monobloc

Consiliul Județean Cluj anunță că a încheiat contractul pentru elaborarea studiului de evaluare a structurii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, în vederea construirii viitorului Spital Pediatric Monobloc. Studiul va trebui furnizat CJ în termen de maxim 30 de zile lucrătoare.

Conform reprezentanților forului administrativ județean, studiul va viza, în principal, conceptul optim de organizare a serviciilor medicale în noul amplasament precum și cerințele specifice privind clădirea Spitalului Pediatric Monobloc din Cluj, respectiv definirea circuitelor noului spital și a cerințelor privind organizarea lor, tipuri de finisaje necesare,  gruparea funcțiunilor etc. Societatea care va realiza studiul va asigura Consiliului Județean asistență tehnică până la finalizarea concursului internațional de soluții, mai exact feedback general pe tema de concurs și materialele adiacente, participare la sesiunile de întrebări și răspunsuri precum și participare la procesul de jurizare.

„Lucrurile evoluează și se îndreaptă în direcția bună în ceea ce privește construirea la Cluj a celui mai modern spital pentru copii, care va fi finanțat din bani europeni. Operațiunile premergătoare construcției propriu-zise se succed extrem de rapid. După ce am contractat deja studiile geo, topografice și cadastrale, am încheiat acum contractul în baza căruia, pornind de la situația actuală și de la previziunile experților, va fi concepută structura de organizare optimă pentru Spitalul Pediatric Monobloc”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut