Ştiri Informaţii Ştiri Informaţii Ştiri

Echitaţie

Călin Nemeş (CSU Cluj) – vicecampion naţional în CN de forţă

În perioada 17 – 21 septembrie, Bucureştiul a fost gazda a două competiţii extrem care au polarizat atenţia specialiştilor şi nu numai a lor, Grand Prix Bucureşti, respectiv finalele Campionatelor Naţionale de sărituri forţă pentru copii, juniori, tineret.

Sportivul “U” Cluj, Călin Nemeş, antrenor Tudor Ciplea, a avut un parcurs excelent în proba de forţă, 1.90 m, parcurs terminat pe locul 2 şi titlul de vicecampion naţional.

Rugby Campionatul Naţional de R7 feminin, Paşani, 20 septembrie

U” Cluj pe locul 2 în etapa a 6 – a

Cea de a 6 – a etapă în Campionatul Naţional d rugby în 7, echipe feminine, s-a încheiat cu victoria fetelor de la Politehnica Iaşi. Ieşence urmate în clasamentul general al etapei,de “U” Cluj, Gringos Transilvania şi Roşia Montană Gold Corporation.

U” Cluj, antrenor Sergiu Pop, a înresgitrat rezultatele următoare :

U” Cluj – Politehnica Iaşi 0:28

U” Cluj – Gringos Transilvania 38:0

U” Cluj – Roşia Montană Gold Corporation 5:0

Următoarea etapă, a 7 – a, va avea loc pe stadionul din Parcul sportiv ‘Iuliu Haţieganu’, Cluj-Napoca, în 4 octombrie.

Şah Napocensis – Campionatul Judeţean, etapa a 2 – a

Alin Toma pe locul 1

Etapa a 2 – a din Campionatul Judeţean de Şah, a fost onorată de un număr însemnat de şahişti, 20, clasamentul primilor ‘5’ fiind următorul : Alin Toma (CSM Cluj) 9. 5p, Sorin Bimbea (Potaissa Turda) 8. 5p, marius David (Politehnica Cluj) 8. 5p, Dan Ambru (napocensis Activ) 8 p şi George Ghiman (Napocensis Activ) tot cu 8 puncte.

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie