Stimulente financiare pentru cadrele medicale de la Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie

Consiliul Județean Cluj a aprobat un proiect de hitărâre privind acordarea de stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello” din Cluj-Napoca.

„Mă bucur că de-a lungul anilor, consilierii județeni au aprobat alocarea unor sume de bani consistente, pentru modernizarea spitalelor. Investițiile pe care noi le-am făcut în ultimii ani, au fost majore. Vă propun ca și în acest an să continuăm susținerea spitalelor.Toate spitalele (n.red- care sunt în subordinea CJ Cluj) au deja anvergură de spitale regionale”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Șeful forului administrativ județean a mai subliniat că acordarea acestor stimulente se justifică și este binevenită.

„În perioada 01.11.2020 – 31.12.2020 se aprobă acordarea de stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello” Cluj-Napoca, în limita a două salarii minime brute pe ţară, din veniturile proprii ale spitalului, în limita bugetului aprobat pe anul 2020. Acordarea stimulentelor prevăzute se stabilește cu încadrarea în procentul stabilit, de către Consiliul Județean Cluj, conform prevederilor art. 25 alin. (2) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, în baza unui Regulament de acordare a stimulentelor financiare aprobat de Consiliul de Administrație al spitalului”, se arată în proiectul Consiliului Județean.

De asemeneaa, managerul spitalului în calitate de ordonator de credite va răspunde de modul de stabilire și acordare a stimulentelor, de întocmirea, aprobarea și aplicarea Regulamentului de acordare a stimulentelor financiare.

Anca M. Colibășanu

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut