Stimulente financiare pentru personalul medical de la Borșa

Personalul medical din cadrul Spitalului de Boli Psihice Borșa ar putea primi stimulente financiare la finalul acestui an. În acest sens, Consiliul Județean Cluj a inițiat un proiect de hotărâre ce vizează acordarea cu titlul de stimulente financiare două salarii minime brute pe țară pentru personalul unității medicale.

„Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa în perioada 01.12.2020 – 31.12.2020 poate acorda stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate în limita a două salarii minime brute pe ţară, din veniturile proprii ale spitalului, în limita bugetului aprobat pe anul 2020.

Prin acordarea de stimulente financiare personalul va fi motivat pentru îndeplinirea atribuțiilor și performanță. Aceasta va genera îndeplinirea atât a obiectivelor individuale ale angajaților cât și obiectivele generale ale intituției”, se arată în proiectul de hotărâre ce va fi supus dezbaterii consilierilor județeni în ședința de joi. Potrivit organigramei și a statului de funcții, Spitalul de Boli Psihice Cronice din Borșa are 174 de angajați.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut