Spitalul Judeţean de Urgenţă, dotat cu un ecograf de înaltă tehnologie

Un ecograf de înaltă tehnologie, în valoare de 150.000 de lei, a intrat în dotarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, printr-o finanţare, din bugetul propriu, a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

„Consiliul Judeţean a finanţat achiziţionarea unui echipament ultraperformant pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca. Consiliul Judeţean Cluj a finanţat achiziţionarea unui nou echipament medical de înaltă tehnologie pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii şi care îşi desfăşoară activitatea în spaţii aflate în proprietatea forului administrativ judeţean. (…) Este vorba despre un ecograf cu doi transductori 4D – convex şi endocavitar, pentru care forul administrativ judeţean a alocat, din bugetul propriu, 150.000 de lei”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

Potrivit sursei citate, noul echipament a fost deja pus în funcţiune în Cabinetul de Obstetrică-Ginecologie din Ambulatoriul Integrat al spitalului.

„Aparatura medicală de ultimă generaţie este mai mult decât necesară pentru efectuarea celor mai complexe examinări şi tratamente, aceasta contribuind esenţial la îmbunătăţirea stării de sănătate a pacienţilor”, a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut