Sindicatul Aeroportului îl “pârăşte” pe Tişe lui Orban

Sindicatul Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj a trimis o scrisoare deschidă președintelui PNL Ludovic Orban, în care întreabă cât timp o să-i mai “îngăduie ca președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Păunel Tișe, să-și bată joc de activitatea și angajații Aeroportului”.

Sindicatul îi solicită “respectuos” lui Ludovic Orban ca, în calitate de preşedinte al PNL şi de superior ierarhic al lui Alin Tişe, să stopeze “acțiunile care pun într-o lumină defavorabilă activitatea și membrii Partidului Național Liberal”.

Sindicatul afirmă că, în urma unor manifestații legale, o parte dintre membrii de sindicat, președintele acestuia și chiar Sindicatul în sine au fost acționați în instanță de Alin Tișe, în nume personal, el fiind reprezentat de casa de avocatură Lăpuşan & Partners, aceeași firmă reprezentându-l pe preşedintele CJ Cluj, tot în nume personal, în alte procese pe care le are cu angajații și conducerea Aeroportului.

Sindicatul întreabă cum este posibil ca aceeași casă de avocatură să-l reprezinte pe Alin Tişe, ca președinte al CJ Cluj, în procese cu alte instituții sau persoane. “Oare nu mai are Clujul avocați de renume suficienți, astfel încât să poată încheia un contract cu Consiliul Județean Cluj? Sau afacerile și problemele domnului Alin Păunel Tișe se întrepătrund și sunt datorate (sau din cauza?) poziției pe care o ocupă, de Președinte al Consiliului Județean Cluj, și nu pot fi împărtășite cu alți avocați? Oare nu mai dispune de fonduri necesare pentru a-și plăti avocații și folosește avocații angajați și plătiți de către Consiliul Județean din bani publici?”, se spune în scrisoarea Sindicatului.

Sindicatul își exprimă îngrijorarea față de “acțiunile haotice” ale președintelui CJ Cluj şi îi solicită lui Ludovic Orban să “pună punct acestui imens și interminabil scandal al aberațiilor”, reamintind că “liberalismul are în centrul său individul”, şi nu are “o abordare de tip egoist, care exclude societatea sau interesul pentru binele comun”.

V.D.

Articole din aceeasi categorie