Simeze internaționale | „Artistul inovator al anului 2022”

Artistul vizual clujean Flavius Lucăcel a primit premiul „Artistul inovator al anului 2022” vineri, 30 septembrie 2022, la Summit-ul de afaceri franco-român de la Paris, în cadrul căruia revista Interview Francophone a acordat Premiile de excelență 2022 care scot în evidență cariere, acțiuni, eforturi admirabile pentru colaborarea franco-română și internațională.

Cu acest prilej, la Palatul Luxemburg din capitala Franței, Flavius Lucăcel a expus lucrări din proiectul expozițional „Edenul din Silvania”, un demers susținut de Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația culturală „CreArt”.

Flavius Lucăcel nu este la prima sa prezență pe simeze internaționale. Reamintim că expoziția „Edenul din Silvania”a fost găzduită anterior de Cenaclul de la Madrid, ASARS, la sediul Centrului Cultural Sf. Antim Ivireanul din Parla, și, respectiv, de Institutul Cultural Român din Madrid în perioada 6 iulie – 12 august a.c. Și în Spania, și în Franța, amintim aici și desantul de la Cannes din această săptămână, pe Flavius Lucăcel l-au însoțit revista „Caiete Silvane” și cărți editate în Țara Silvaniei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut