Sfânta Maria adaugă vagoane la trenurile românești

CFR Călători are în vedere sporirea capacităţii (vagoane suplimentare) de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, în contextul unui trafic de călători crescut prilejuit de Sărbătoarea Sfintei Maria.


De asemenea, în perioada 13-15 august, trenurile R şi IR care circulă pe distanţa Cluj Napoca – Gherla – Dej Călători şi retur, precum şi trenurile cu destinaţia Cluj Napoca dinspre / spre Moldova şi Banat, vor fi suplimentate cu vagoane spre / dinspre Mănăstirea Nicula.

Totodată, trenurile CFR Călători care circulă pe liniile spre Putna şi Cacica vor fi suplimentate cu vagoane şi vor avea modificări în orarul de circulaţie, pentru transportul pelerinilor. În aceeaşi perioadă vor fi suplimentate cu vagoane şi Trenurile Soarelui, pentru Ziua Marinei Române.
CFR Călători recomandă pasagerilor să îşi cumpere legitimaţiile de călătorie utilizând canalele de distribuţie
ale companiei.
Pentru derularea traficului în condiţii de siguranţă, în contextul posibilităţii apariţiei avertizărilor meteo locale emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, CFR Infrastructură poate reduce viteza de circulaţie a trenurilor în anumite intervale orare, pe anumite porţiuni de cale ferată.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut