Se modifică ora la care va avea loc dezbaterea despre trotinetele electrice

Primăria Cluj-Napoca anunță faptul că în urma numeroaselor solicitări primite în acest sens, dezbaterea publică online pe marginea proiectului de hotărâre vizând Regulamentul privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca va avea loc miercuri, 14 octombrie 2020, la ora 19. 00.
Proiectul supus dezbaterii publice s-a aflat în procedura de consultare publică în perioada 4 – 21 septembrie 2020.
Cei care doresc să participe la această dezbatere pot să o facă potrivit procedurii de dezbatere publică în vederea elaborării și adoptării actelor administrative cu caracter normativ, disponibilă aici: https://primariaclujnapoca.ro/cetateni/dezbatere-publica/procedura-de-dezbatere-publica-in-vederea-elaborarii-si-adoptarii-actelor-administrative-cu-caracter-normativ/.
Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință, pe baza unui formular completat online pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca , înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea ședinței. Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții, vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul.
Dezbaterea publică va fi transmisă online pe pagina de Facebook a Municipiului Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut