Se introduce canalizarea în localitățile clujene Rediu și Aiton

Consiliul Județean Cluj anunță că a emis certificatul de urbanism necesar autorizării lucrărilor de introducere a canalizării menajere în localitățile Aiton și Rediu, comuna Aiton.

Investiția prevede introducerea rețelei de canalizare menajeră în intravilanul satelor Aiton și Rediu pe o lungime totală de aproximativ 31,5 km, cu cca. 720 de racorduri de canalizare realizate până la limita de proprietate. De asemenea, investiția mai prevede construirea a 13 stații de pompare a apelor uzate și racordarea lor la rețeaua de electricitate.

Lucrările de proiectare și execuție, în valoare de 14.490.000 lei, sunt finanțate prin programul guvernamental „Anghel Saligny”.

Datorită obținerii finanțării prin programele naționale de investiții, ne-am mobilizat la nivelul administrației județene prin oferirea întregului sprijin de care are nevoie UAT Aiton pentru implementarea acestui proiect. Ne dorim ca infrastructura și utilitățile să țină pasul cu ritmul accelerat de creștere economică și socială a zonei metropolitane, motiv pentru care susținem toate proiectele locale care aduc un plus calității vieții din zona rurală”, a declarat Alin Tioșe, președintele CJ Cluj.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut