Se extinde rețeaua de alimentare cu apă în comuna Geaca

Compania de Apă „Someș” S.A. a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind extinderea rețelei de alimentare cu apă în satele Geaca, Legii, Sucutard și Puini din comuna clujeană Geaca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Ne dorim să asigurăm cetățenilor comunei Geaca un acces facil la serviciul public de alimentare cu apă. Consiliul Județean urmărește dezvoltarea localităților clujene, iar creșterea calității vieții în zona rurală presupune, în mod obligatoriu, extinderea sau înființarea de noi rețele edilitare, capabile să furnizeze apă de bună calitate.”

Proiectul prevede extinderea rețelei de alimentare cu apă pe o lungime de 11,82 km, pe străzile: Principală, Fânațelor, Transilvaniei și Salcâmilor din localitatea Geaca, Suseni din satul Sucutard, Viilor din Puini și Răoașei din localitatea Legii.

De asemenea, investiția vizează și amplasarea a trei grupuri de pompare tip hidrofor, precum și realizarea a 101 branșamente la imobile, până la limita de proprietate.

Valoarea totală estimată a investiției este de 4.588.300 lei, termenul limită de depunere a ofertelor fiind data de 6 septembrie 2023, ora 15.00.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut