Se decide viitorul politic al primarului de la Dej. Va candida din partea PNL?

După ce a anunțat că nu va mai candida la locale pentru un nou mandat din partea PSD, primarul de la Dej, Costan Morar, s-ar putea alătura liberalilor clujeni, care se pare că îl „curteză”. De altfel, chiar liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, spune că este convins că Morar ar face echipă bună cu colegii de la Dej și cu președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Deocamdată, Costan Morar nu a anunțat nimic oficial- nici că va intra în cursa pentru locale independent, nici din partea vreunui alt partid.

„Fără discuție că domnul Morar Costan a fost un om aplecat la nevoile comunității locale și, în același timp, extrem de apreciat de locuitorii municipiului Dej. Cred că orice președinte de partid și-ar dori o persoană cu capacitățile și abilitățile domnului Morar Costan și sunt absolut convins că ar face echipă bună cu colegii mei de la Dej și cu președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe cu care, de altfel, de-a lungul timpului, au și colaborat. Dar, desigur că opțiunea îi aparține domnului Morar Costan”, a declarat Daniel Buda.

Anca M. Colibășanu

Articole din aceeasi categorie