Scenariul roșu se prelungește la Huedin, Câmpia Turzii și alte șase localități clujene

Mai multe localități din județul Cluj rămân în scenariu roșu încă 14 zile.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a reevaluat măsurile adoptate prin hotărârile anterioare, la expirarea termenului de 14 zile pentru care acestea au fost dispuse, pentru municipiul Câmpia-Turzii, orașul Huedin, comunele Feleacu, Apahida, Baciu, Chinteni, Mica și Jichișu de Jos.

Rata de incidență cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile este peste pragul de 3/1000 locuitori în aceste UAT-uri, astfel că s-a hotărât menținerea măsurilor dispuse prin hotărârile anterioare, pentru încă o perioadă de 14 zile de la data expirării acestora”, precizează reprezentanții Prefecturii Cluj.

În schimb, localitatea Borșa scapă de restricții.

” Având în vedere că  rata de incidență cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile  a scăzut sub pragul de 3/1000 locuitori în comuna Borșa, se aplică măsurile specifice pentru unitățile administrativ-teritoriale a căror rată de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este cuprinsă între 1,5 și  3/1000 locuitori, conform H.G nr. 856/2020 cu modificările și completările ulterioare”, mai transmit reprezentanții Prefecturii.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut