Săptămâna Căsătoriei, marcată la Cluj-Napoca

Marriage Week Romania invită publicul și în acest an la celebrarea căsniciei printr-o serie de evenimente inedite, desfășurate la nivel național și local.

Unul dintre evenimentele anunțate este concursul „Investește în căsnicia ta”, al cărui mare premiu este un weekend în doi la Budapesta. Alte zece cupluri vor avea oportunitatea să „își îmbunătățească relația”, luând parte la Cursul Căsătoria – material parcurs de peste un milion de cupluri din 127 de țări – anunță organizatorii.

În cadrul unui alt eveniment, organizat împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, în ziua de 13 februarie, la Cazinoul din Parcul Central vor fi pentru prima dată premiate cupluri formate din persoane cu dizabilități, fiind răsplătite pentru dedicarea lor în căsătorie cu o cină romantică.

Marriage Week este o sărbătoare internațională a familiei, inițiată în Marea Britanie, în 1997, și celebrată anual în perioada 7-14 februarie, în peste 25 de țări.

Marriage Week este o platformă pentru inițiative guvernamentale, organizații, biserici sau orice alte comunități care cred în valoarea familiei.

Marriage Week România promovează, încă din 2011, valoarea și prioritatea familiei și a relației de căsătorie și face parte din organizația Marriage Week International, cu sediul la Geneva.

Scopul evenimentului „Săptămâna Căsătoriei” este susținerea vieții de familie, întărirea căsniciei și promovarea valorilor familiei în societate și în lume. Astfel, pe parcursul unei săptămâni , MWR reamintește unei națiuni cât de important este să îți pui soțul, respectiv soția, pe primul loc. Studiile au dovedit că familiile căsătorite sunt mai stabile financiar, mai sănătoase și au copii mai echilibrați.

Detalii despre evenimentele programate în această săptămână, pe https://marriageweek.ro/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut