S-a pus lacătul și pe târgul auto

Cu toate că administrația celui mai spațiu amenajat pentru vânzări auto din Transilvania a reușit să asigure respectarea tuturor măsurilor de prevenție a infectărilor cu coronavirus prin parcarea autoturismelor la doi metri distanță, iar proprietarii și cumpărătorii de mașini să poarte măști, târgul auto de la Florești a fost din nou închis.

Administratorul târgului în care se vând autoturisme de toate mărcile și pentru toate buzunarele este în mare dilemă cu privire la sursele veniturilor necesare plății angajaților, întreținerii acestui mare spațiu comercial și plata impozitelor către stat, dat fiind faptul că în 2020 târgul a fost mai mult închis din cauza pandemiei.

În schimb. în fața și spatele stației de carburanți din zonă sunt parcate sute de autoturisme ce-și au înscrise pe bord toate datele tehnice, prețul de vânzare și telefonul proprietarului. Probabil că acele numere de telefoane vor fi accesate și de poliție în cel mai scurt timp.

Măsura închiderii târgului constituie o lovitură dură dată pe de o parte întreprinzătorilor Ilie Poenaru și Mihai Mureșan din Gilău iar pe de altă parte zecilor de angajați, cu familii și copii mici, fără venituri în pragul Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă.

Ambii antreprenori au investit în terase în această vară, însă nimeni nu servește masa la temperaturile iernii și ale acestor zile reci, care generează sărăcie și pericolul falimentului, în timp ce supermarketu-rile prosperă.

D. VATAU

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut