S-a inaugurat noul sens giratoriu în municipiul Gherla

Prin grija Primăriei și a Poliției rutiere, pe strada Clujului, colț cu strada Hășdății din municipiul Gherla s-a creat un nou sens giratoriu.

După două luni și jumătate, lucrările la noul sens giratoriu au fost terminate. Lucrările au început la mijlocul lunii mai 2020, iar la începutul lunii august a avut loc recepția lucrărilor, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), de administrația locală și în prezența poliției rutiere. Noul sens giratoriu are scopul de a fluidiza circulația autovehiculelor la intersecția cu strada Hășdății și în apropierea centrului comercial din zonă – Lidl, Kaufland. Cheltuielile cu noul sens giratoriu au fost suportate de Lidl, care își finalizează în aceste zile noul magazin și noua parcare din imediata apropiere. Acestea urmează să fie inaugurate la mijlocul lunii august.

Prin realizarea acestei sens giratoriu s-au creat condiții mult mai bune de circulație rutieră în zona celor două mari supermagazine, Lidl și Kaufland.

Sz.Cs

Articole din aceeasi categorie