S-a despărţit de Gloria Bistriţa

Clubul CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a anunţat, luni, pe un site de socializare, că handbalista Ljubica Nenezic (23 de ani) nu va mai continua din sezonul viitor la formaţia ardeleană.

„După un sezon la Bistriţa, Ljubica Nenezic se desparte de Gloria 2018 Bistriţa Năsăud. În această perioadă, Ljubica Nenezic a câştigat alături de echipă medalia de bronz în Liga Naţională şi a atins sferturile de finală în actuala ediţie a Cupei EHF”, se menţionează pe contul oficial de Facebook al grupării din Bistriţa.

Handbalista muntenegreană regretă că echipa nu a reuşit să îşi îndeplinească obiectivele în actualul sezon din cauza pandemiei de coronavirus. „Sunt fericită că am făcut parte din familia CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud. Îmi pare rău că nu ne-am atins obiectivul, din cauza pandemiei de coronavirus. Le mulţumesc colegelor, staff-ului tehnic şi administrativ, dar şi susţinătorilor mei care mi-au făcut frumoasă şederea în Bistriţa. Le mulţumesc mult colegelor mele din poarta Gloriei, dar şi antrenorului cu portarii pentru buna colaborare. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu voi. Mult succes tuturor în noul sezon”, a spus ea.

Ljubica Nenezic a jucat în sezonul 2015-2016 pentru ZRK Buducnost (Muntenegru) alături de care a participat la Final Four-ul Champions League. Ea s-a alăturat în sezonul 2016-2017 echipei Kispest NKK (Ungaria) pentru ca în ultimele două sezoane să fie portarul formaţie Kastamonu Bld GSK (Turcia). E campioana Turciei, deţinătoare a Cupei Turciei şi semifinalistă în Cupa EHF.

Ljubica a participat la Campionatul European cu echipa naţională a Muntenegrului (2016), e ocupantă a locului 5 la Campionatul Mondial şi participantă la EHF EURO 2018.

Articole din aceeasi categorie