Reținuți pentru introducere în țară de droguri de mare risc

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, bănuiți de trafic de droguri, au fost reținuți pentru 24 de ore în urma a trei percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Cluj. Ulterior, magistrații au dispus pentru aceștia măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Perchezițiile au fost efectuate în 16 februarie, la locuințele celor trei persoane bănuite de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IGPR, anterior perchezițiilor, polițiștii au interceptat două trimiteri poștale ce conțineau amfetamină și cocaină și care aveau ca destinatari două persoane din județul Cluj. De asemeni, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant delict. În urma acestor activități, au fost descoperite și ridicate 500 de grame de amfetamină, 203 grame de cannabis și un gram de hașiș. Totodată, au fost indisponibilizate 4 telefoane mobile, un laptop, un hard-disk, o unitate centrală și diverse articole și echipamente pentru fumat.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut