Reținuți pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au reținut doi tineri, de 23 și 19 ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 28 septembrie polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Dej cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras piese componente și de instalație electrică de pe autotrenul său, care era parcat în zona Pieței 1 Mai din Cluj-Napoca. Urmare a activităților investigative și de cercetare inițiate de polițiști, autorii faptei au fost identificați în persoana unui tânăr de 19 ani, din Florești și a unei tinere de 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În cursul zilei de joi, 30 septembrie, în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a infracțiunilor stradale, au fost puse în executare două mandate de aducere, emise pe numele celor în cauză. Aceștia au fost conduși la sediul poliției, unde, în baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 – Poliție au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Cei doi au fost conduși și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut