Reținut de polițiști pentru agresiune sexuală

Polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut, marți, 7 iunie, un bărbat de 39 de ani, cercetat pentru 4 infracțiuni.

„La data de 5 iunie a.c., în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca, având o atitudine hărțuitoare, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire. În baza verificărilor și a activităților investigativ-operative demarate în cauză, polițiștii au stabilit că în perioada aprilie – mai a.c., acesta ar fi abordat studente în diferite locații publice din Cluj-Napoca, precum și într-un cămin studențesc din municipiu, manifestând o atitudine hărțuitoare față de acestea și făcându-le propuneri indecente. De asemenea, în data de 17 mai și 2 iunie a.c., cel în cauză ar fi săvârșit acte de exhibiționism în spațiul public. Ca urmare a activităților investigative și a probatoriului administrat în cauză, cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional” – informează IPJ Cluj.

La data de 7 iunie, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul din Cluj-Napoca, acesta fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut