Remus Lăpușan: „După aceste alegeri vom asista la o schimbare politică la nivel județean”

Candidații PRO România Cluj au fost primii care și-au depus, vineri, dosarele de candidaturi pentru alegerile locale din 27 septembrie, pentru Consiliul Județean Cluj și președinte al Consiliului Județean Cluj, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 13 Cluj.

După depunerea candidaturilor, Remus Lăpușaan, cel care va intre în cursa pentru șefia forului administrativ județean, a declarat că echipa PRORomânia este încrezătoare că după aceste alegeri, clujenii vor asista la o schimbare politică la niveljudețean.

” Suntem o echipă eficientă și foarte bine închegată în acest moment și sunt convins că acesta este unul dintre principalele atuuri în fața contracandidaților.

Suntem încrezători și optimiști că după aceste alegeri vom asista la o schimbare politică la nivel județean. Am văzut cu toții care sunt rezultatele aroganței liberalilor. Ne-a ajuns! A venit vremea să fim PRO muncă, PRO inovație, să PROsperăm în Cluj!”, a declarat Remus Lăpușan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Cluj.

Lista PRO România pentru Consiliul Județean Cluj este deschisă de următorii candidați: Remus Lăpușan, Maria Macrea, Marcel Trîmbițaș, Mircea Irimie, Claudiu Neamț, Carmen Mîrdan, Gabriel Oniga, Tiberiu Bărăian, Cozmin Sașa, Valentin Pop, Adrian Morariu, Liviu Pulbere, Vasile Revnic, Filip Giugiuman, Adrian Popa șamd.

În programul de guvernare pentru județul Cluj, Remus Lăpușan și echipa sa de la PRO România își propun să implementeze cu prioritate:

  • proiecte care încurajează producătorii și brandurile autohtone, prin înființarea unor lanțuri de magazine exclusiv cu produse locale, dar și o platformă unde producătorii locali să se poată promova și să-și poată negocia valorificarea producției,
  • proiecte prin care să încurajeze sportul la nivelul tuturor categoriilor sociale și vârstelor, prin investiții în echipele sportive locale, dar și în infrastructură specifică la nivelul întregului județ și proiecte de turism, protecția mediului sau politici verzi, precum un brand turistic pentru Cluj sau crearea unui inel verde în jurul municipiului Cluj-Napoca.
  • Anca M. Colibășanu

Articole din aceeasi categorie