RebelDot și-a inaugurat noul sediu din Cluj-Napoca

Compania clujeană de dezvoltare software RebelDot și-a deschis sediul principal al companiei, adaptat modului de lucru hibrid, în Buftea Business Center din Cluj-Napoca.

Compania are patru birouri fizice, în Cluj-Napoca – două sedii, Oradea și Copenhaga (Danemarca). Anul acesta, RebelDot are în plan și reamenajarea spațiului din Oradea, pentru a-l adapta lucrului hibrid. Cel de-al doilea birou deschis în Cluj-Napoca a fost deja optimizat pentru munca în sistem hibrid și transformat într-un spațiu pet-friendly. Echipa Rebel a decis să aducă cafeneaua în spațiul de birou. RebelCafé este o cafenea cu circuit închis, accesibilă angajaților RebelDot și invitaților acestora, iar consumația este gratuită. De asemenea, angajații pot petrece timp în lounges și se pot relaxa în sala de jocuri dedicată. Dacă angajații au nevoie de intimitate sau doresc să programeze sesiuni de brainstorming cu echipele lor, să aibă întâlniri cu clienții, pot rezerva o sală de ședințe sau o sală de proiect din cele 10 zone desemnate. Majoritatea celor 160 de angajați ai RebelDot lucrează, în prezent, în sistem hibrid.

„Nu există nicio îndoială că viitorul muncii în IT este hibrid, iar angajații au așteptări tot mai asumate cu privire la flexibilitatea pe care angajatorul le-o oferă. Dacă o companie în IT ar reveni la un aranjament de lucru exclusiv la birou, ar risca să piardă majoritatea talentelor, pentru care, în ultimii doi ani, nu au mai existat bariere geografice. Industria de IT din România este tânără și mulți dintre angajați se simt confortabil cu WFH – avem colegi care și-au terminat studiile și au intrat în lumea muncii în timpul pandemiei, lucrând exclusiv remote.”, spune Tudor Ciuleanu, CEO RebelDot.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut