Reacția Clubului CFR în cazul bătăii de joi seara între oficiali ai echipei

Clubul CFR 1907 își cere pentru incidentul petrecut joi seara între oficialii echipei în urma meciului cu Steaua Roșie Belgrad. Oficialii din Gruia spun că astfel de incidente nu caracterizează gruparea vișinie, precizând că se delimitează de astfel de acțiuni. Potrivit unui comunicat transmis de Clubul CFR 1907, incidentul nu a avut legătură cu rezultatul meciului.

“Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului.

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod.

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal. Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători”, se arată într-un comunicat transmis presei.
CFR Cluj a fost eliminată din Europa League la fotbal, după ce a fost învinsă de Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 2-1 (1-1), joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului.

Învinsă şi la Belgrad, cu 4-0, CFR Cluj va rămâne cu participarea în grupele Europa Conference League.
În urma partidei, în fata vestiarelor a avut loc o altercație generală între oamenii de la CFR Cluj.

Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut