Reabilitarea rețelei de apă la Iclod

Dacă vara trecută una din preocupările edililor iclozeni a fost modernizarea trotuarelor și a drumurilor, în această perioadă ei acordă o mare atenție reabilitării conductelor de apă, o necesitate ce nu trebuie amânată.

Zilele trecute, în prezența reprezentanților Primăriei, regiilor de apă, gaz, electrica și ARL, societatea prestatoare, a fost predat amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de reabilitare și înlocuire a rețelelor de alimentare cu apă, după cum urmează: înlocuirea conductei de alimentare pe Deal în localitatea Iclod; introducerea conductei de alimentare la cimitir; înlocuirea în totalitate a conductelor în localitatea Iclozel; construirea a două bazine de aducțiune și conductele necesare. Investiții costisitoare, dar necesare, ținând cont de vechimea sistemului de alimentare cu apă al comunei, printre primele de pe Valea Someșului Mic unde au fost demarate aceste investiții de gospodărie comunală.

Lucrările vor începe la mijlocul lunii iulie în ordinea stabilită de constructor. După finalizarea lucrărilor în zonele amintite mai sus, angajații firmei prestatoare vor continua reabilitarea rețelei de apă și în alte sate aparținătoare comunei Iclod.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut