Raveca Vlașin: Cinci poezii în „Antologia scriitorilor români contemporani de pretutindeni”

Zilele trecute, una din poetele sucursalei dejene ASTRA, Raveca Vlașin, a apărut cu cinci poezii în „Antologia scriitorilor români contemporani de pretutindeni”, volum publicat de Editura „Starpress” din Sydney, Australia.

Este o nouă apreciere (de astă dată internațională) a talentatei scriitoare din Dej, autoare  a nouă volume, opt dintre acestea  cuprinzând versuri și o carte de cronici sau prezentări literare. Are  trei cărți cu versuri pentru copii, din care „Cartea copilăriei”, apărută în ediție  trilingvă: română, franceză și engleză. De asemenea, este autoarea a cinci cărți dedicate publicului larg. A fost inclusă și în „Enciclopedia scriitorilor români contemporani de pretutindeni” (în propria lor viziune), apărută la Editura Tipografia Centrală din Chișinău. Colaborează la peste 50 de antologii sau volume literare, împreună cu alți autori din țară și uneori și din diaspora. Publică constant în diverse reviste și ziare. Este membră ASTRA în Despărțământul „Dr. Teodor Mihali” Dej și a Ligii Scriitorilor din România , filiala Cluj-Napoca.

Poeta dejeancă Raveca Vlașin are cinci poezii în „Antologia scriitorilor români  contemporani  de pretutindeni”, fiind prezentată și biografia ei, cu fotografia apărută la loc de frunte. Este o mare onoare pentru scriitoarea din municipiul Dej de a fi inclusă în această antologie de interes internațional. Iată că ASTRA Dej are o reprezentantă în acest volum apărut într-o prezentare grafică deosebită.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut