Radef România a schimbat denumirea Cinematografului „Florin Piersic” din Cluj-Napoca

Radef România Film și conducerea Cinematografului Florin Piersic au ținut să-i facă o surpriză îndrăgitului actor clujean Florin Piersic în contextul zilei sale de naștere.

Astfel începând cu 27 ianuarie, data la care s-a născut marele actor, pe frontispiciul cinematografului din Piața Mihai Viteazul a apărut și titulatura de „Teatru”.

Ieri(27 ianuarie-n.n.) l-am sărbătorit pe cel căruia cu onoare si responsabilitate ii purtăm numele,  pe cel despre care Radu Beligan spunea ca este ”cel mai frumos cadou făcut de Dumnezeu, românilor”, Florin Piersic.

Radef RomâniaFilm și conducerea Cinematografului Florin Piersic am hotărât cu ocazia acestei aniversări, să pregătim o mică surpriză și să adăugăm titulatura ”Teatru” pe frontispiciul cinematografului, pentru că asa cum bine știm cu toții, Florin Piersic este și un mare actor de teatru, nu doar de film.

Sala cinematografului se pretează și pentru spectacole de teatru, nu de puține ori am fost gazda piesei ”Străini în noapte”, pentru spectacole de stand up comedy, concerte, conferințe, etc.  Capacitatea sălii e de 729 locuri, acustica bună, iar scena este generoasă și permite și amplasare de decor.

Sperăm să fie o surpriză pe placul lui Florin Piersic, pe care il asteptam să revină cat de curând pe scena, la cinema teatrul, care îi poartă numele”, a anunțat Radef România.

În ianuarie 2011, numele lui Florin Piersic a fost atribuit cinematografului „Republica” din Cluj-Napoca, în incinta căruia funcţionează şi restaurantul ”La Mărgelatu”.

Actorul Florin Piersic a sosit la ceremonia de inaugurare a cinematografului care îi poartă numele călare pe un cal, fiind îmbrăcat cu o haină care amintea de personajul Mărgelatu, 2011.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut