Queen Celebration Rock Opera ajunge la Cluj:  Spectaculosul André Abreu, în rolul lui Freddie Mercury

Cele mai iubite melodii ale formației britanice Queen vor răsuna pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, în cadrul concertului ”Queen Celebration Rock Opera”, ce va avea loc joi, 9 martie, de la ora 20. Protagonistul evenimentului este André Abreu, care va evolua alături de trupa lui, acompaniați de o orchestră simfonică.

Vor fi două ore de spectacol pur, în care muzica simfonică, proiecțiile și efectele vizuale surprinzătoare vor completa melodiile de neuitat ale Queen și vor entuziasma publicul, sunt sigură de asta. De altfel, interesul fanilor este unul foarte crescut, avem bilete vândute în străinătate, persoane care vin special din Belgia, Ungaria, Bulgaria pentru show”, a declarat Mira Sinca, organizatorul evenimentului.

“Punerea în scenă a acestui spectacol necesită foarte multă energie și devotament din partea cuiva. Este cu mult mai mult decât un tribut. Este un omagiu de la un fan pentru idolul său, un spectacol de la un fan pentru un altul. Este cel mai frumos mod pe care noi l-am putut găsi să dăm mai departe o părticică din muzica genială, nemuritoare pe care Queen a lăsat-o în urmă”, spune André Abreu.

Queen Celebration Rock Opera, în primul turneu internațional

Asemănarea fizică izbitoare dintre André Abreu și Freddie Mercury, dar și timbrul vocal atât de apropiat de cel al cântărețului britanic sunt motive în plus pentru a nu rata acest concert-eveniment. Alături de André Abreu, vor performa Danilo Toledo, chitaristul care reușește să interpreteze solo-urile lui Brian May cu o acuratețe extraordinară, basistul PH Mazzilli și toboșarul Guib Silva. Trupa va fi acompaniată de o orchestră simfonică formată din 8 muzicieni, mai anunță organizatorii.

“Au avut foarte multe spectacole pe cele mai importante scene italiene, dar și mondiale. Acum, au pornit în primul lor turneu internațional în care au ales să includă și România, cu două reprezentații: una la București și una la Cluj-Napoca. Este o onoare pentru mine să mă ocup de organizarea concertului lor în Cluj-Napoca”, a adăugat Mira Sinca.

O experiență muzicală completă

“Queen Celebration Rock Opera” se anunță un eveniment complex, în care muzica va fi completată de efecte vizuale aparte. O incursiune prin trei decenii ale muzicii formației Queen, un omagiu adus artistului Freddie Mercury.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut