Propunerea USR PLUS pentru postul de subprefect

Camelia Sălcudean este propunerea USR PLUS pentru funcţia de subprefect de Cluj.

„Alianţa USR PLUS continuă Revoluţia bunei guvernări, adăugând echipei din Guvern şi celei din Parlament membri care îşi vor asuma rolurile de prefecţi şi subprefecţi, pentru a construi astfel o echipă puternică în teritoriu”, potrivit unui comunicat de presă USR PLUS.

Biroul Naţional PLUS a decis, în cadrul unei şedinţe care a avut loc miercuri seara, să susţină următoarele propuneri de numiri din partea USR PLUS în funcţiile de prefect şi subprefect:
Tulcea, prefect – Ştefan Bicov; Vaslui, prefect – Marcel Lăudatu;  Botoşani, subprefect – Magda Oleniuc; Cluj, subprefect – Camelia Sălcudean; Dâmboviţa, subprefect – Marinela Manea; Dolj, subprefect – Iustin Dumitrescu; Neamţ, subprefect – Ionuţ Meraru; Vrancea, subprefect – Radu Ţigănuş; Vâlcea, subprefect – Robert Vasile Achim.
Noul subprefect este licențiată în științe economice și a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul UBB, dar și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român.

Camelia Sălcudean a lucrat în domeniul bancar iar pe plan politic deține funcția de secretar general al PLUS Cluj. Anul trecut a fost aleasă în deliberativul local al Comunei Florești. „Suntem convinși că nominalizarea Cameliei Sălcudean pentru această importantă funcție de demnitate publică va fi un câștig pentru Instituția Prefectului Cluj și pentru cetățenii județului”, a transmis organizația clujeană a PLUS.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut