Probleme organizatorice la ultima ședință a Consiliului Local Gherla

În sala mare a Casei Municipale de Cultură, cu respectarea restricțiilor cauzate de  pandemie a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Gherla.

La o ședință anterioară s-au ales membrii comisiilor de specialitate, iar în urma retragerii unui consilier dintr-o comisie, s-a impus alegerea unui nou membru. Negocierile privind alegerea s-au desfășurat la ora de începere a ședinței, prelungită cu aproximativ 15 minute, lucru care a stârnit nemulțumiri în sală. A fost propus pentru a face parte din comisia economică consilierul USR PLUS Petrovics Zoltan. Votul a fost secret, iar propunerea a primit 15 voturi pentru și 2 împotrivă.

Un alt punct de pe ordinea de zi a fost desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Gherla în Adunarea Generală a Asociației Grupului de Acțiune Locală Plaiuri Someșene. Formațiunea politică USR-PLUS l-a propus pe Petrovics Zoltan, dar președintele de ședință a precizat că s-ar crea o stare de incompatibilitate. Ca urmare, propunerea a fost retrasă. PNL l-a propus pe Nicu Cunțan, iar la votul secret, acesta a fost ales cu 16 voturi pentru și un vot împotrivă. Un consilier izolat la domiciliu a participat și a votat online la ședința de consiliu.

În cadrul ședinței au fost discutate și alte probleme organizatorice.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut