Primarul de la Jucu, învestit în funcție

Valentin Dorel Pojar (PSD), primarul comunei Jucu, a fost învestit, luni, în funcție. De asemenea, a fost constituit și noul Consiliu Local Jucu, în prezența prefectului județului Cluj, Mircea Abrudean.

Primarul Valentin Dorel Pojar a declarat că strategia de dezvoltare a comunei pentru perioada 2021-2027 va fi realizată până la finalul anului în curs.

„Încrederea acordată de marea majoritate a concetățenilor mei îmi arată că realizările din acești ultimi patru ani au fost apreciate și că au răspuns așteptărilor acestora. În același timp, este un semnal puternic pentru continuarea programului de dezvoltare și modernizare a comunei, în direcțiile principale și anume infrastructură edilitară, învățământ, servicii publice, punerea în valoare a potențialului economic al comunei prin valorificarea oportunităților oferite de învecinarea cu municipiul Cluj-Napoca, de resursele ei materiale și de tradițiile culturale și spirituale.

Luând în considerare faptul că proiectele aflate în derulare, cât și cele aflate în programul cu care m-am prezentat în fața alegătorilor necesită finanțări care nu vor putea fi susținute exclusiv din veniturile proprii, vom insista pentru accesarea de fonduri nerambursabile, ca în mandatul pe care l-am încheiat, în care am accesat peste patru miiioane de euro fonduri nerambursabile.

Până la finele anului vom realiza strategia de dezvoltare a comunei noastre, pentru perioada 2021-2027, care va constitui fundamentul acțiunilor noastre viitoare”, a declarat Valentin Dorel Pojar.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut