Primăria comunei Iclod, în slujba cetățenilor

Fiind preocupați de scutirea deplasării cetățenilor comunei la Cluj-Napoca pentru rezolvarea unor probleme legate de diferite servicii de gospodărie comunală, edilii din Iclod au luat măsura de a clarifica unele aspecte organizatorice la sediul administrației locale.

Zilele trecute, la sediul Primăriei s-au desfășurat două acțiuni foarte importante pentru locuitorii celor cinci sate componente ale comunei. Cu concursul și bunăvoința Regiei Apă Canal, cetățenii care beneficiază de posibilitatea de racordare semnează contractele de serviciu la sediul Primariei, fără a mai fi necesară deplasarea la sediul din Cluj-Napoca.

Tot zilele trecute a început eliberarea extraselor de carte funciară, în urma finalizării programului de cadastrare generală. După cum ne-a declarat primarul comunei, Emil Pîrțoc, o altă preocupare este menținerea ordinii și curățeniei în toate localitățile. Populația a fost invitată la Primărie pentru a primi o unitate de compostare individuală destinată colectării de deșeuri biodegradabile din gospodărie (resturi de legume, fructe, iarbă, frunze și flori). Pentru început s-au pus la dispoziția cetățenilor  396 de bucăți, prin Asociația Eco-Metropolitan Cluj, care vor fi predate în ordinea solicitărilor și prioritar celor care au achitat taxa de salubritate.

Sz.Cs.

Articole din aceeasi categorie