Președintele CJ Cluj, Alin Tișe: „Clujenii și-au schimbat prioritățile”

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a declarat surprins de faptul că acum, după doi ani de pandemie, cetățenii din mediul rurarl și-au schimbat prioritățile, în sensul că nu mai sunt atât de preocupați de probleme precum cele legate de apă, canalizare sau drumuri, ci își dorec mai mult. fiind interesați de locuri de muncă, de aspecte legate de educație, locuire sau sănătate, cu alte cuvinte de o creștere a calității vieții.

„Am rămas surprins să văd că mare parte din problemele anumitor comunități s-au schimbat, în sensul că dacă acum doi ani, toată lumea discuta despre drumuri, apă, canalizare, acum, în anumite localități în care am fost deja, oamenii vorbesc despre proiecte mari, atragere de locuri de muncă, digitalizare, atragere de investitori, de a se întoarce copiii de la oraș la țară și de a avea acolo o proprietate, și partea clasică, legată de salarii și pensii, guvernare. Nu mai e o prioritate problema legată de apă, canal, drumuri, m-a surprins că nu mai au neapărat această problemă”, a declarat Alin Tișe.

El a subliniat că acest lucru se datorează și faptului că acum, în ce privește problemele legate de drumuri sau canalizare, de exemplu, s-au făcut deja lucrări sau sunt în desfășurare.

„S-au schimbat oarecum, prioritățile, oamenii își doresc condiții, ca și la oraș, să vină copiii acasă, să aibă transport din oraș până în comuna unde locuiesc, iar partea de învățământ, de dispensar, aceste probleme sunt prioritățile, față de cele de dinainte”, a explicat Alin Tișe.

A.M.C

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut