Pregătiri pentru ziua de Sfânta Maria

Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, alături de reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne au efectuat o serie de deplasări pentru coordonare și recunoaștere în teren, în vederea stabilirii ultimelor detalii referitoare la procesiunile religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, celebrată de credincioșii ortodocși și de cei greco-catolici.

Astfel, la Mănăstirea (Sanctuar Arhiepiscopal Major) și Casa Generală a Congregației Surorilor Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Irina Munteanu a fost primită de către Preasfinția Sa Claudiu Lucian Pop, Episcop al Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla. Cu acest prilej Preasfinția Sa a prezentat doamnei prefect și reprezentanților structurilor MAI, programul evenimentelor și detalii organizatorice, astfel încât desfășurarea evenimentului religios să decurgă fără incidente.

„Arhimandritul Nicolae Moldovan, starețul așezământului monahal „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula a primit vizita doamnei prefect Irina Munteanu, a viceprimarului municipiului Gherla și a primarului comunei Fizeșul Gherlii, alături de cadrele din conducerea MAI de la nivel județean, ocazionată de întâlnirea de lucru în teren. Instituția Prefectului – Județul Cluj, structurile Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile locale, împreună cu reprezentanții organizatorilor conlucrează pentru bunul mers al evenimentelor religioase prilejuite de marea sărbătoare”, au transmis reprezentanții Prefecturii Cluj.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut