Poşta Română cazează refugiaţii de război

Poşta Română a anunţat că pune la dispoziţie spaţiile de cazare din circuitul intern dedicate angajaţilor, pentru găzduirea populaţiei ţării vecine, refugiate în România.

Poşta a hotărât să pună la dispoziţia Prefecturilor judeţene a spaţiilor de cazare de care dispune în reţeaua proprie, pentru găzduirea cetăţenilor refugiaţi din Ucraina, pe înteaga perioadă cât sprijinul umanitar va fi acordat populaţiei ţării vecine.

Compania dispune de 23 unităţi de cazare, dedicate circuitului intern al angajaţilor, cu un total de 203 paturi, în 18 județe.

“Poşta Română, prin misiunea ei, este formată din oameni care se dedică oamenilor, fără discriminare. Aşa că nu putem să stăm cu mâinile în sân şi doar să compătimim suferinţele cetăţenilor Ucrainei, care sunt nevoiţi să plece din ţara lor. (…) Refugiații vor avea acces la condiţii normale de găzduire, la utilităţi, pentru a îşi putea duce traiul decent pe perioada dislocării din ţara natală.”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut