„Portrete ale Efemerului – cele mai frumoase fotografii de spectacol 2010-2023”

*16 martie – 15 aprilie*Bulevardul Eroilor, Monumentul Memorandiștilor

*vernisaj –  vineri, 17 martie*11:00

Cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, marcate anual în data de 27 martie, și a aniversării de 13 ani a îndrăgitului eveniment Ziua Porților Deschise”, Teatrul Național din Cluj-Napoca invită publicul la vernisajul expoziției Portrete ale Efemerului – cele mai frumoase fotografii de spectacol 2010-2023”, organizată în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.

Expoziția se înscrie în demersul instituției culturale clujene de a aduce teatrul cât mai aproape de oameni, de a-și deschide porțile literal și metaforic, ieșind în întâmpinarea publicului, stimulându-i curiozitatea, dorința de cunoaștere, și încurajându-l să participe la evenimentele dedicate artelor spectacolului.

Cuprinzând o suită de fotografii de teatru din spectacole îndrăgite, expoziția se adresează tuturor categoriilor de vârstă. De la mic la mare, clujenii sunt invitați să descopere instantanee memorabile din spectacole, din stagiuni trecute și din cea prezentă. Organizatorii își propun ca manifestarea să fie nu doar un prilej de revizitare a unor amintiri frumoase, ci și un îndemn la crearea de noi experiențe prețioase legate de teatru, prin (re)descoperirea producțiilor Teatrului Național din Cluj-Napoca.

Curatori: Oana Herlo, Delia Oancea, Ramona Tripa, fotografii Nicu Cherciu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut