PMP Cluj donează echipamente de protecție medicilor de familie din Cluj-Napoca  

Criza măștilor și mănușilor pe durata pandemiei a scos la iveală probleme de gestiune în sistemul medical din România. Până la implementarea unor soluții eficiente la nivel național, pandemia ar fi trecut, așa că cei care au putut interveni imediat pe plan local au jucat un rol foarte important în această criză sanitară.

 

Organizația Partidului Mișcarea Populară Cluj și-a trimis echipa conform măsurilor de prevenție a răspândirii COVID-19 la fiecare cabinet medical de pe raza municipiului Cluj-Napoca și a oferit pachete sigilate de echipamente de protecție medicilor de familie și spitalelor din zonă. Membrii ai Partidului Mișcarea Populară Cluj au fost angajați într-o acțiune umanitară de a împărți peste 12.000 de mănuși chirurgicale cabinetelor medicilor de familie din municipiul Cluj-Napoca. Este a doua acțiune de acest gen în care este angrenată organizația PMP Cluj, după cea din luna martie desfășurată la Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca.


„Le suntem recunoscători și le mulțumim medicilor și asistentelor care fac în această perioadă eforturi supraomenești în bătălia împotriva virusului chinezesc. Este timpul acum să realizăm că în ultimii 30 de ani sistemul a răsplătit și aplaudat maneliștii sau lăutarii, iar nu geniile, medicii și profesorii. E timpul ca efortul adevăratelor valori să fie răsplătit și așezat în centrul societății în România!”, a declarat senatorul Vasile-Cristian Lungu, președintele Partidului Mișcarea Populară Cluj pe canalele de social media.

 

Toți cei care pot ajuta, ținând cont de măsurile de prevenție a răspândirii virusului Covid-19 sunt încurajați să facă aceste gesturi umanitare și esențiale pentru sprijinul celor din linia întâi. 

Articole din aceeasi categorie