Pistă de biciclete într-o comună clujeană

Consiliul Județean Cluj sprijină realizarea unei piste de biciclete în comuna Unguraș.

Forul administrativ județean a aprobat participarea, în calitate de partener, în cadrul proiectului privind  „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în comuna Unguraș, județul Cluj – realizarea de piste pentru biciclete la nivel local” .

Traseul pistei de biciclete va începe din localitatea Nireș, la limita administrativă cu UAT Mica, și va continua până în localitatea Unguraș.

În vederea implementării investiției, forul administrativ județean va pune la dispoziție terenul necesar, care aparține domeniului public aflat în proprietatea Consiliului Județean Cluj.

Cu o valoare totală de 984.540 de lei, fără TVA, proiectul va fi depus spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Conștienți fiind de rolul  transportului verde în viața de zi cu zi și de importanța acestuia pentru sănătatea cetățenilor, susținem inițiativele care au ca scop promovarea mijloacelor de deplasare verzi și, implicit, scăderea poluării”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut