Piață agroalimentară din Dezmir, verificată de polițiști

Polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.870 de lei, în urma unui control efectuat în incinta unei piețe agroalimentare din localitatea Dezmir.

Acțiunea, derulată de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, alături de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, de polițiști locali, precum și de polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, s-a desfășurat miercuri, 19 noiembrie, în intervalul orar 9:00 – 11:00, în scopul verificării modului cum sunt respectate normele legale de comercializare și  măsurile de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19. În cadrul acțiunii au fost legitimate 48 de persoane și verificate peste 15 autoturisme.

Din cele 16 amenzi aplicate, 10 au fost pentru încălcări ale prevederilor Legii 55/2020, iar alte 4 pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră. Totodată, două persoane au fost sancționate pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut