Peste 195 milioane lei, pentru întreținerea unor drumuri județene

Consiliul Județean Cluj a semnat acordurile cadru privind execuția lucrărilor de întreținere a drumurilor județene din zonele Gilău – Lotul 2, Gherla – Lotul 4 și Dej – Lotul 5.

Acestea vizează, în total, 45 de drumuri județene, cu o lungime totală cumulată de 735,782 kilometri. Ofertanții declarați câștigători sunt SC Zadiloc SRL pentru zonele Gilău și Dej, cu o valoare financiară de 58.307.772,70 lei (fără TVA), respectiv 51.096.752,32 lei (fără TVA) și Claro Build SRL pentru zona Gherla, cu o valoare financiară de 86.307.449,76 lei (fără TVA). În baza acordurilor cadru încheiate pe o perioadă de patru ani, principalele activități ce urmează a fi desfășurate de firmele câștigătoare sunt așternerea de covor asfaltic, întreținerea părții carosabile și a acostamentelor, reprofilarea drumului, întreținerea podurilor și a podețelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea vegetației, semnalizare rutieră, etc.

Acordurile pentru loturile 1 și 3 au fost semnate încă de la începutul lunii august a.c., lucrările fiind deja în plină derulare pe o parte dintre aceste drumuri.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut