Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda „Accidentul”

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Vulcan și al polițiștilor serviciilor criminalistice Cluj și Hunedoara, au pus, miercuri, 2 martie, în executare patru mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Vulcan, din județul Hunedoara, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Cu ocazia perchezițiilor desfășurate au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor telefoane mobile, înscrisuri cu valoare probatorie și un dispozitiv pentru prepararea substanțelor psihotrope. Din cercetări a reieșit că, la data de 4 februarie a.c., o femeie de 70 de ani ar fi fost indusă în eroare, sub pretextul unui accident, respectiv o cădere de la înălțime a unei persoane apropiate, fiindu-i solicitați 1.200 de euro, care ar fi fost necesari unei intervenții chirurgicale – informează IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 23 de ani, din municipiul Vulcan.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Cluj, Hunedoara și Gorj.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut