Percheziții la persoane bănuite de implicare în operațiuni cu produse cu efect psihoactiv

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii DIICOT – BT Maramureș, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județele Maramureș și Satu Mare și au pus în executare două ordonanțe de percheziție auto.

În cadrul acțiunii, au fost vizate mai multe persoane bănuite că ar fi fost implicate într-o rețea de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 142 de pliculețe cu substanță albă, pulverulentă și substanță vegetală, de culoare verde, susceptibile de a avea un efect psihoactiv, 1.835 de pliculețe din material plastic transparent, prevăzute cu ziplock și 52.556 de lei. De  asemeni – informează IGPR -, polițiștii au ridicat trei grindere, șase telefoane mobile, nouă cartele SIM, un laptop, o pipă și mai multe recipiente, o pungă din material plastic, neagră, care conținea cinci perechi de mănuși, 13 sticluțe și 15 pungi din hârtie (o pungă din hârtie care conținea o substanță vegetală de culoare verde) și alte obiecte și înscrisuri care ar avea legătură în cauză.

Față de cinci persoane bănuite, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea DIICOT- BT Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea un efect psihoactiv.

La operațiune au participat și jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut