Percheziții, la Cluj, în „cabinetul” unui fals medic

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat marți, 1 februarie, o percheziție la o locație situată în municipiul Cluj-Napoca, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic și ar fi efectuat activități medicale estetice la respectiva locație, fără a deține atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani. În urma percheziției au fost descoperite și indisponibilizate substanțe utilizate în cadrul intervențiilor estetice și consumabile medicale (seringi)” – informează IPJ Cluj.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, sunt continuate cercetările, fiind efectuate totodată activități în vederea identificării persoanelor cărora bărbatul le-ar fi realizat respectivele intervenții, precum și pentru stabilirea prejudiciilor cauzate.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj și al Direcției Operațiuni Speciale.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut